Студенти кафедри СКІД взяли участь у науковій конференції Донецького національного університету

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Скріншот з онлайн-конференції

2 квітня 2021 року студенти кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки взяли участь у VI Всеукраїнській конференції «Інформаційні технології і системи в документознавчій сфері» Донецького національного університету імені Василя Стуса, де отримали досвід публічних виступів та можливість поділитися своїми напрацюваннями з учасниками конференції.

Уляна Ковальчук презентувала свої наукові дослідження з проблематики адаптації першокурсників до навчання у ЗВО, а Оксана Карпяк виступила з доповіддю на тему «Особливості документаційного оформлення домашніх тварин органами місцевого самоврядування». Науковий керівник робіт – к.т.н., доцент кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Олександр Марковець.

Організатори конференції підтвердили високий рівень знань студентів, які вивчають спеціальність «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» в Національному університеті «Львівська політехніка».

Кафедра СКІД вдячна за організацію цього заходу завідувачу кафедри інформаційних систем управління, д-ру економічних наук, професору Ользі Анісімовій.

Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції