Студенти кафедри ТТАЕ поділилися думками про переваги атомної галузі та перспективи навчання у Львівській політехніці

Енергетична компанія «Енергоатом»
Скріншот з відеозапису

«Мене захоплює навчання на спеціальності «Атомна енергетика», оскільки ця галузь є ключовою, вона забезпечує стабільне та екологічно чисте енергопостачання», – каже Олександр Ляшик, студент кафедри теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій Інституту енергетики та систем керування Національного університету «Львівська політехніка».

Олександр уклав тристоронній договір з Рівненською АЕС, що гарантує йому працевлаштування на атомній станції після отримання диплома.

«Навчання на спеціальності «Атомна енергетика» дає змогу зрозуміти принципи роботи атомних електростанцій та розвивати у майбутньому нові технології ядерної енергетики», – зазначає Артем Вінічук, який теж навчається у Львівській політехніці.

Висока якість навчання, досвідчені викладачі та сучасна матеріально-технічна база Університету стане основою вдалої кар’єри в обраній галузі – впевнений студент.

Обидва майбутні атомники акцентують: електроенергія АЕС – чиста енергія майбутнього, яка не забруднює довкілля шкідливими речовинами та не має негативного впливу на клімат планети.

Своїми думками про переваги атомної галузі та перспективи навчання у Львівській політехніці студенти поділилися у відео.