Здобувачі освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів», що навчаються на кафедрі органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки, під керівництвом викладачів кафедри професора Віктора Токарева та доцента Віктора Васильєва відвідали цех кондитерських виробів концерну «Хлібпром».
Співробітники концерну провели гостей цехами, показали обладнання, на якому випускають продукцію, пояснили, як воно працює та які особливості технологічних процесів. Акцент було зроблено на виробництві булочок для хот-догів. Студенти ознайомились зі всією технологічною лінією, що включає зважування компонентів, заміс тіста, формування виробів, їх випічку, охолодження та заморозку. Окремо оглянули відділення виробництва начинок для борошняних кондитерських виробів.
Особливу увагу привернув до себе сучасний автоматизований та комп’ютеризований комплекс виробництва начинок. Його розробив та впровадив співробітник концерну Роман Тарас, випускник Інституту хімії та хімічних технологій, який отримав звання кандидата хімічних наук на кафедрі органічної хімії. Він і провів екскурсію для студентів.
Наприкінці відвідин було організовано дегустацію продукції цеху, яку влаштували господарі. Студентів запросили на роботу до концерну «Хлібпром» після завершення їхнього навчання в Університеті.