Студенти ІІ курсу освітньої програми 181 «Харчові технології» кафедри технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки разом із доценткою кафедри Роксоланою Бліщ відвідали крафтову пивоварню «Кумпель». Екскурсію було проведено у рамках вивчення дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» з метою вивчення теми «Приготування пивного сусла».
Сьогодні пиво «Кумпель» – це 15 яскравих сортів: від cвітлого лагера до темного Wеizenbock, і щороку головний бровар Тарас Фалик додає нові сорти до колекції.
Студенти поринули у захоплюючу подорож мініпивоварнею, ознайомилися з класичною технологією приготування пивного сусла і пива за допомогою найсучаснішого обладнання, також почули цікаві факти з історії створення пивоварні. Ознайомились із сортами пива, які виробляє пивоварня, та продегустували їх.
Отриманні на екскурсії знання знадобляться студентам під час вивчення дисциплін фахового спрямування.