Матеріально-технічне забезпечення відіграє важливу роль у кваліфікованій підготовці фахівців для харчової галузі України. Навчання здобувачів вищої освіти на сучасному обладнанні забезпечує якісне формування професійних компетентностей майбутніх спеціалістів. Тому надзвичайно важливим є оновлення обладнання навчальних лабораторій.
До дня Святого Миколая завдяки благодійній допомозі Товариства з обмеженою відповідальністю «Промисловий дім НВ» та випускника кафедри технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки, керівника ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» Віктора Салака кафедрі ТОП на безоплатній основі передано сучасне обладнання: рН-метр та витратні матеріали, аналітичні ваги, водяну баню, електричні колбонагрівачі – для лабораторії аналізу якості харчових продуктів – і два біологічні мікроскопи – для мікробіологічної лабораторії. Передане обладнання вже використовують у навчальному процесі здобувачі вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології».
Дякуємо благодійникам за допомогу в розвитку матеріально-технічного забезпечення кафедри ТОП для підготовки фахівців з харчових технологій!