18 квітня ІІ Міжнародний науково-практичний форум «Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах євроінтеграційних та військових викликів» продовжив свою роботу в рамках семінару 2. «Готельний бізнес у військовий період: реалії, проблеми, прогнози» та семінару 3. «Ресторанні та гастрономічні тренди світу та України».
Із доповідями виступили провідні фахівці сфери ресторанного бізнесу та готельярства:
- Всеволод Поліщук (ресторанний консультант та маркетолог, творець різних ресторанних концепцій, Львів) ‒ «Маркетинг здорової людини. Або як в умовах війни комунікувати і допомагати, щоб отримувати сердечка, а не хейт?»;
- Михайло Шевелюк (доктор філософії з культурології, керівник Школи гостинності Horeca School, завідувач навчально-виробничими майстернями (кухарське виробництво) у Львівському професійному коледжі моделювання і ресторанної справи, менеджер готелю «Швейцарський», Львів) ‒ «Як відкрити кав’ярню за ґрантові кошти?»;
- Марія Паска (завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського, докторка наук, професорка, Львів) ‒ «Розвиток індустрії гостинності в умовах сьогодення»;
- Андрій Німець (власник ресторану «Бойківська гостина», голова товариства «Бойківщина» у місті Львові, аспірант першого року навчання спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, Львів) ‒ «Популяризація страв автентичної кухні на прикладі ресторану «Бойківська гостина»;
- Оксана Троцко (виконавча директорка/CEO готельно-ресторанного комплексу Nota Bene та міні готелю Nota Bene Loft, Львів) ‒ «Власний досвід роботи готельно ресторанного комплексу Нота Бене від перших днів війни і до сьогодення. Практичні інструменти розвитку в умовах нестабільності»;
- Василь Бандерич (заступник директора Національний природний парк «Сколівські Бескиди», Львів) ‒ «Мережа туристичних шляхів і екологічних стежок» національного природного парку «Сколівські Бескиди»;
- Анжеліка Бойко (бізнес-консультантка у сфері HORECA, СEO компанії Grant Solution UA, Львів) ‒ «Виклики, уроки та плани ресторанного бізнесу під час війни. Успішні кейси та помилки адаптації до нових реалій»;
- Андрій Валовий (засновник проєкту at 13chefs / 13шефів · Founder at Pro100 HUB – гастрономічний простір) – «Реабілітація військових: мистецтво відновлення через кулінарію».
Модерувала захід доцентка кафедри туризму Національного університету «Львівська політехніка» Ярослава Москвяк.