У Львівській політехніці добігає завершення Весняна школа «Європейський досвід розвитку стартапів»

КАФЕДРА АДМІНІСТРАТИВНОГО ТА ФІНАНСОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ
У Львівській політехніці добігає завершення Весняна школа «Європейський досвід розвитку стартапів»

Підводимо підсумки завершального дня Весняної школи «Європейський досвід розвитку стартапів», 128 учасників мали змогу отримати відповіді щодо питань фандрейзингу стартапу та подальшого впливу штучного інтелекту на новації і підприємницьке середовище.

Спікерами були Др. Стефан Шандера  з темою тренінгу «Startup financing: Role of Business Angels: case study Germany» та Др. Олександр Краковецький  з темою тренінгу «Як генеративний штучний інтелект змінює світ?». Др. Стефан Шандера навчив учасників стратегіям поведінки при залученні коштів на різних етапах стартапу, ознайомив із досвідом власної венчурної студії GigaHertz Venturers та розповів про можливості фандрейзингу для українських стартапів у 2024 році.

Др. Олександр Краковецький розвіяв міфи штучного інтелекту та ознайомив учасників із можливості АІ для розвитку їх стартапів. У 1989 році шахова програма Deep Thought, що діяла на апаратній базі комп'ютреа Sun-4, обіграла у офіційному турнірі міжнародного гросмейстера Бента Ларсена. У 2016 році штучний інтелект обіграв чемпіона світу Лі Седоля у грі Го, що вважалося неможливим. Штучний інтелект з того часу значно розвинуто, що створює колосальні можливості для інновацій, стартапів, технологій і проривних винаходів.

Весняна школа «Європейський досвід розвитку стартапів» відбувається в межах проекту EUSLink — ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH «Ukrainian academic integration to European Union Startup Ecosystem: link to best practices» за підтримки Європейського Союзу.

У Львівській політехніці добігає завершення Весняна школа «Європейський досвід розвитку стартапів» У Львівській політехніці добігає завершення Весняна школа «Європейський досвід розвитку стартапів» У Львівській політехніці добігає завершення Весняна школа «Європейський досвід розвитку стартапів» У Львівській політехніці добігає завершення Весняна школа «Європейський досвід розвитку стартапів» У Львівській політехніці добігає завершення Весняна школа «Європейський досвід розвитку стартапів» У Львівській політехніці добігає завершення Весняна школа «Європейський досвід розвитку стартапів» У Львівській політехніці добігає завершення Весняна школа «Європейський досвід розвитку стартапів»