У Львівській політехніці завершено цьогорічний внутрішній аудит системи управління якістю

Центр забезпечення якості освіти Львівської політехніки
Фото з наради

У Національному університеті «Львівська політехніка» з 25 вересня до 3 жовтня 2023 року було проведено внутрішній аудит системи управління якістю (СУЯ) щодо відповідності вимогам внутрішніх нормативних документів Університету і ДСТУ ISO 9001.

3 жовтня відбулась заключна нарада групи аудиту за участю представника керівника Університету з якості проректора Олега Давидчака, директора Центру забезпечення якості освіти Романа Шуляра, керівника групи аудиту Алли Іванишин, членів групи аудиту, на якому було заслухано звіти.

Керівники груп підтвердили наявність об’єктивних доказів щодо функціонування СУЯ, надали інформацію про стан і рівень відповідності за критеріями, а також вказали на можливості покращення СУЯ в окремих підрозділах. За підсумками внутрішнього аудиту СУЯ буде сформовано зведений звіт про результати із визначенням можливостей для покращення процесів і системи управління якістю Університету.

Центр забезпечення якості освіти висловлює подяку працівникам, які брали участь у внутрішньому аудиті СУЯ, керівникам та залученим працівникам структурних підрозділів за сприяння розвитку культури якості у Львівській політехніці!

Фото з наради Фото з наради Фото з наради