У пошуках натхнення: студенти кафедри ДОА відвідали мистецький простір Арт-центру «Я Галерея»

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з виставки

Студенти групи ДС-32 зі старшим викладачем кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну Василем Кузьмичем відвідали мистецький простір Арт-центру «Я Галерея», розташований на вулиці Шота Руставелі, 8, у Львові.

У межах навчальної дисципліни «Живопис, рисунок, скульптура» здобувачі вищої освіти оглянули виставкові зали, насичені живописними творами, графікою, скульптурними композиціями, авторами яких є визнані класики, зокрема Микола Малишко, Ігор Янович, Карло Звіринський. Також студентів зацікавили експоновані в інтер’єрі художні роботи сучасників.

Виставкові зали галереї – це оновлені історичні інтер’єри, в яких збережено автентичні кахлеві печі, меблі та обладнання, що відтворюють дух епохи початку ХХ століття. Арт-центр співпрацює з талановитими художниками України та реалізує їхні виставкові проєкти на різних експозиційних майданчиках як в Україні, так і за кордоном.

Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки