У рамках візитів «Знайомство з професією» члени Innovation Hub зустрілися з директором департаменту економічної політики ЛОВА

R&D-центр Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Одним із напрямків діяльності студентської ініціативи Innovation Hub є ознайомлювальні візити у різні інституції та на підприємства для вивчення особливостей роботи фахівців, якими могли б стати випускники освітньої програми «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук.

У рамках звичних для Innоvation Hub візитів «Знайомство з професією» нещодавно активісти ініціативи відвідали Степана Куйбіду, випускника Львівської політехніки, державного службовця, директора одного з департаментів Львівської обласної військової адміністрації.

Степан Куйбіда поділився зі студентами секретами управління департаментом економічної політики, його структурою, компетентностями, кадровим потенціалом, проєктами, особливостями з-поміж інших структурних підрозділів ЛОВА. Очільник департаменту щиро й відверто розповів членам Innovation Hub про те, як молодий фахівець з щойно отриманим дипломом приходить на стажування до Львівської обласної державної адміністрації, з чим він зіштовхується, як отримує перше місце праці й урешті опиняється на керівній посаді.

Зустріч проходила у форматі «вільного мікрофона», тому студенти могли запитати про все, що їх цікавило. Під час розмови обговорювали перебіг та результати реформи децентралізації, процес укрупнення громад, співпрацю органів місцевого самоврядування, особливості формування та реалізації Стратегії розвитку Львівської агломерації, економічні показники Львівщини до та під час війни, грантові програми для локального бізнесу, контакти з інвесторами, участь очільника департаменту в прийомах офіційних делегацій та зустрічах з окремими дипломатами.

Також говорили про особисте, як Степан Куйбіда обрав фах державного службовця, як налагоджує співпрацю з представниками вітчизняного та закордонного бізнес-середовищ, як контактує з 59 працівниками департаменту, яким є його рецепт емоційного перезавантаження, скільки часу триває робочий день директора департаменту економічної політики та чим він займається у вільний час.

Під час зустрічі студенти дізналися про складові успіху Степана Куйбіди як керівника та департаменту як «нервової системи обласної адміністрації», а також отримали слушні поради у розвитку себе перед викликами публічності й різкими непередбачуваними обставинами.

Хочемо подякувати Степану Васильовичу за справжність, відкритість та щирість, яка справила враження на усіх членів Innоvation Hub, й чудову нагоду отримати відповіді на всі питання про життя й діяльність державного службовця без фільтрів та протоколу!

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі