Учасників та новачків Програми Еразмус+ запрошують долучитись до всесвітньої ініціативи ErasmusDays 2024

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до заходу

Цієї осені ErasmusDays, які відзначаються у всьому світі кожного жовтня, для України вкотре стануть важливою подією представити проєкти Програми Erasmus+ та їхній вплив на індивідуальному, інституційному й національному рівнях.

Цьогоріч ErasmusDays відбудуться з 14 до 19 жовтня по всій Європі та світу, зокрема і в Україні. Ця міжнародна ініціатива базується на простій концепції: впродовж майже цілого тижня Еразмус+ спільнота ділиться історіями успіху й досягнутими результатами проєктів у сферах освіти, професійної підготовки, молоді та спорту, заохочуючи та мотивуючи новачків приєднатись до спільноти.

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні спільно з партнерами запрошують заклади освіти, молодіжні й інші організації та кожного, хто отримав унікальний досвід еразмусівця, приєднатись до ініціативи та висвітлити свій стійкий і згуртований досвід під час воєнного стану в Україні.

Важливо поділитись досвідом участі Еразмус+ під час війни та нагадати міжнародній спільноті про сьогоднішні події в Україні, підкресливши вагомий внесок участі України та її громадян для розвитку освіти, молоді і спорту!

Докладніше – на сайті Міністерства освіти і науки України.

Заходи Національного Еразмус+ офісу в межах Всеукраїнських ErasmusDays 2024