Учасники українсько-польського проекту показали в Університеті навички проведення інтерактивних занять

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
інтерактивні заняття

У рамках українсько-польського проекту «Активна молодь на ринку праці – покращення якості професійного і підприємницького навчання в управлінських навчальних центрах з використанням імітаційних методів» 28–31 жовтня 2017 року в Національному університеті «Львівська політехніка» викладачі 11 ліцеїв та професійних технічних училищ з Львівської, Рівненської та Волинської областей демонстрували колегам та учням свої навички проведення інтерактивних занять із підприємництва.

Для цього у Львівській політехніці на кафедрі менеджменту організацій було створено спеціальну лабораторію моделювання праці, закуплено відповідні меблі, оргтехніку, отримано програмне забезпечення для проведення таких занять.

Відповідні навички та знання учасники проекту здобували в Україні та Польщі за підтримки фахівців Малопольського інституту територіального самоврядування і адміністрації (м. Краків, Польща) та Західноукраїнського регіонального навчального центру (м. Львів).

Проект здійснюється за фінансової підтримки програми «Польська допомога для розвитку – 2017» Міністерства закордонних справ Республіки Польщі.

Лабораторія інтерактивні заняття інтерактивні заняття інтерактивні заняття інтерактивні заняття