В Університеті відбувся «Весняний кар’єрний інтенсив» онлайн для студентів та випускників

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Заставка заходу

У Львівській політехніці впродовж тижня тривав «Весняний кар’єрний інтенсив» онлайн, організований відділом працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету. До участі у заході доєднались потужні компанії-роботодавці, щоб створити найкращі умови для старту кар’єри студентів та випускників.

«3–7 квітня рекрутери, HR-менеджери та бізнес-тренери топових компаній України на воркшопах і вебінарах розказали про те, як покращити свої навички, отримати першу роботу й успішно стартувати у кар’єрі.

Впродовж тижня студенти впорядковували резюме та готувались до співбесіди; вчилися створювати незабутнє враження через самопрезентацію; прокачували soft skills для побудови успішної кар’єри; дізнавались про актуальні вакансії; говорили про кар’єрний шлях на вершину успіху. З нами були компанії: GlobalLogic, ОККО, Артеріум, KPMG, Yalantis, ZONE3000, Renesas Electronics, Boosta, Sigma Software, DataArt, Подорожник, Nexia DK та Львівський міський центр зайнятості.

Такі заходи є надзвичайно корисними й актуальними. Адже мета навчання в університеті для студентів – це отримання необхідних компетентностей, як професійних, так і додаткових (soft skills), для успішного працевлаштування за здобутим фахом. Студенти Львівської політехніки активно взяли участь у вебінарах, задавали запитання представникам компаній-роботодавців. А десять найактивніших учасників виграли брендові подарунки», – зазначила очільниця відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Світлана Гладун.

У програмі було презентовано вебінари на такі теми:

  • «Пошук першої серйозної роботи: поради та навчання на помилках»;
  • «Формування власного бренду через резюме»;
  • «Історія успіху: шлях від «джуна» до менеджера»;
  • «Через soft skills до успіху»;
  • «Тенденції в міжнародному оподаткуванні – погляд з України» (відкрита лекція);
  • «Побудова кар’єри – як зберегти продуктивність та внутрішню рівновагу»;
  • «Як зацікавити роботодавця – рекомендації рекрутера»;
  • «Самопрезентація як інструмент при пошуку роботи та працевлаштуванні»;
  • «Як розвивати навичку конструктивного мислення в турбулентні часи»;
  • «Вакансія: сімнадцятирічний інженер з досвідом роботи у двадцять років»;
  • «Профіль у Linkedin»;
  • «Універсальні soft skills для побудови кар’єри»;
  • «Структура особистості: відкрий свій потенціал».

Посилання на записи вебінарів буде розміщено в телеграм-каналі Студії кар’єри відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки.

Приєднуйтесь та стежте за новинами й актуальними пропозиціями від роботодавців – і ви неодмінно досягнете успіху!

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу