Весняна школа проєкту Jean Monnet Chairs UniTECH завершила роботу

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Скріншот з онлайн-школи

В межах четвертого дня Весняної школи проєкту UniTECH свої доповіді презентували:

  • професорка Стефані Каудела-Баум з Люцернського університету прикладних наук і мистецтва (Люцерн, Швейцарія);
  • Олександр Краковецький, CEO DevRain, CTO DonorUA, Ph.D., Microsoft Regional Director, Microsoft AI Most Valuable Professional.

Професорка Стефані Каудела-Баум є співкерівником кафедри розвитку бізнесу, лідерства та HR, яка має величезний досвід у реалізації консультаційних проєктів для представників бізнесу, дослідницьких та освітніх проєктів, спрямованих на розвиток організаційної креативності, інноваційного лідерства, гнучкої трансформації та управління людьми. Свій виступ спікерка присвятила питанням From organizational ambidexterity to innovation, зокрема ознакам та особливостям organizational ambidexterity й викликам, які можуть спіткати організації під час інноваційної діяльності. На останок професорка навела приклади успішних бізнес-кейсів впровадження інновацій із практики швейцарських компаній.

Олександр Краковецький презентував тренінг на тему «Використання штучного інтелекту для наукових досліджень та комерціалізації інновацій». Доповідач приділив особливу увагу різноманітним інструментам ШІ, які можуть бути корисними для дослідницької діяльності. Родзинкою тренінгу була презентація практичних способів використання інструментарію ШІ для аналізування великого масиву літератури, даних та проведення кількісних обчислень.

Дуже цікавою та продуктивною була Q/A сесія, під час якої учасники ділилися власним досвідом та обмінювались міркуваннями за окресленими тематиками.

Надзвичайно приємно, що завершальний день Весняної школи відвідало понад 230 учасників зі всієї України.

Проєктна команда висловлює щиру вдячність усім спікерам та учасникам Весняної школи за професіоналізм, приділений час та участь у дискусіях, а також Раді молодих учених при Міністерстві освіти і науки України за інформаційну підтримку заходу!

Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи