Відбулась онлайн-лекція від компанії ОККО «Старт кар’єри в HR» для студентів і випускників

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Скріншот з онлайн-лекції

9 червня 2022 року у Львівській політехніці студенти і викладачі мали нагоду доєднатися вже до другої за ліком відкритої онлайн-лекції від компанії ОККО – «Старт кар’єри в HR», що була організована відділом працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету разом з кафедрою менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту.

HR-менеджмент – це специфічна функція управлінської діяльності, головним об’єктом якої є люди, що входять у певні соціальні групи, трудові колективи. Олена Кіріченко – менеджер із розвитку бренду роботодавця ОККО, розповіла студентам про зміст терміну «кар’єра», про її види та етапи, стратегії розвитку. А також про навички, знання і вміння, якими повинен володіти майбутній HR-менеджер, про напрями HR-менеджменту, а також як можна розвиватися у цій сфері й будувати успішну кар’єру.

Студенти задавали багато запитань упродовж лекції, адже тема надзвичайно актуальна. Лектор навела чимало реальних прикладів про те, як розпочати кар’єру в HR, – історії працівників ОККО та які можливі кар’єрні траєкторії у компанії.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції