Відбулася традиційна зустріч студентів кафедри ТБСФБ із представником компанії «Єнамін»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Скріншот з онлайн-зустрічі

5 червня 2024 року відбулася традиційна щорічна онлайн-зустріч студентів ІІ–V курсів кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки спеціальностей 162 «Біотехнології та біоінженерія» та 226 «Фармація, промислова фармація» з представником компанії-стейкхолдера ТОВ «НВП «Єнамін» (Enamine) – професором, доктором хімічних наук Сергієм Рябухіним.

Під час зустрічі гість ознайомив студентів кафедри з компанією, розповів про можливості й умови стажування на базі підприємства та відповів на питання аудиторії.

Enamine є однією з найбільших компаній в Україні та Європі, що займається науковими дослідженнями в галузі медичної хімії, а саме тонким органічним синтезом та розробкою методик синтезу нових органічних сполук для первинного біологічного скринінгу. Співпрацює з провідними фармацевтичними, біотехнологічними компаніями і науковими центрами Китаю, Європи, Північної Америки, Австралії та Японії. «Єнамін» постійно розширює свою команду висококваліфікованими хіміками, біологами та інженерами, які беруть активну участь у наукових конференціях та семінарах, а їхні роботи друкують у провідних журналах світу.

Афіша заходу Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі