У зв’язку з розвитком хлібопекарської галузі постійно виникає потреба кваліфікованої підготовки фахівців-технологів хлібопекарського виробництва, хіміків-аналітиків, працівників сфери обслуговування.
Нещодавно відбулася зустріч студентів та науково-педагогічних працівників кафедри технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки, представників відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету, а також школярів ліцею № 5 міста Львова із представниками ПрАТ «Концерн Хлібпром».
Зустріч присвячена розвитку співпраці у сфері забезпеченні якості підготовки фахівців з харчових технологій, налагодження співпраці з метою проходження практик студентами кафедри, організації ознайомчих екскурсій на виробництва для абітурієнтів та студентів-першокурсників.
Фахівці компанії ознайомили присутніх зі структурою виробництва, перевагами стажування і працевлаштування, а також детально розказали про специфіку роботи технолога з харчової промисловості, запити ринку праці до кандидатів. Також обговорили специфіку освітньої програми «Харчові технології», можливості її адаптації до вимог ринку праці.
![Фото із зустрічі у Львівській політехніці](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2024/4/1/para/gallery/top-img-aad179db8a69b0e162cb2fd7d89100a2-v.jpg?itok=F-z--J5S)
![Фото із зустрічі у Львівській політехніці](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2024/4/1/para/gallery/top-20240321101930.jpg?itok=SNWk0BLD)
![Фото із зустрічі у Львівській політехніці](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2024/4/1/para/gallery/top-20240321101003.jpg?itok=HPmtoehB)