Відбувся День відкритих дверей кафедри прикладної фізики і наноматеріалознавства в режимі онлайн

Кафедра прикладної фізики і наноматеріалознавства
Скріншот з онлайн-заходу

28 травня 2024 року викладачі кафедри прикладної фізики та наноматеріалознавства Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки провели в онлайн-режимі День відкритих дверей у межах Весняної школи «Прикладна фізика – квиток у майбутнє».

Заступник завідувача кафедри доцент Богдан Венгрин привітав учасників зустрічі та ознайомив їх з основною інформацією про кафедру та її працівників.

Акцентуючи на важливості вивчення фізики як дисципліни та наукових досліджень для суспільства, доцентка кафедри Ганна Лаба розповіла про українських учених та винахідників, які зробили великий внесок у розвиток світової науки й технічного прогресу. Знати про наших співвітчизників, які працювали та працюють по всьому світу, особливо важливо зараз, коли Україна бореться за своє виживання та самоідентифікацію.

Доцентка Оксана Балабан модерувала захід і донесла учасникам зустрічі інформацію про умови вступу, особливості та переваги навчання на кафедрі ПФН.

Доцент Зіновій Когут розказав про сонячну енергетику як частину освітніх дисциплін кафедри, звертаючи увагу на необхідність розвивати відновлювальні джерела енергії для забезпечення функціонування держави під час війни.

Доцентка Дарія Матулка розповіддю про виготовлення морозива звернула увагу школярів, що фізика є всюдисущою. Тому, поїдаючи такі смачні ласощі, можна вивчати фізику, яка є основою людської діяльності.

Всіх охочих досліджувати та змінювати світ, робити свій внесок у науково-технічний прогрес запрошуємо до нас на навчання за спеціальністю 105 «Прикладна фізика і наноматеріали»!

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу