9 грудня 2023 року в режимі онлайн відбудеться воркшоп на тему «Застосування штучного інтелекту для підвищення якості вирощування харчових продуктів», організований з ініціативи European Institute of Innovation & Technology (EIT) FOOD – найбільшої та найдинамічнішої спільноти харчових інновацій у світі.
Учасники воркшопу отримають можливість ознайомитися з використанням технології штучного інтелекту для оптимізації вирощування рослин і тварин, аналізу ґрунту й погодних умов. Буде розглянуто, як алгоритми машинного навчання можуть покращити управління пестицидами й добривами, забезпечуючи ефективне використання ресурсів та зменшення негативного впливу на навколишнє середовище.
Спікер – Ярослав Клочник, Senior Application Architect у компанії SoftServe, асистент у Національному університеті «Львівська політехніка», викладач на програмі Львівського ІТ Кластеру «Інтернет речей».
Початок заходу об 11:00.