Враження студентів від вступу до Львівської політехніки: легкість і підтримка

Роксолана Семчишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
студенти Львівська політехніка

Перші кроки в університетському житті завжди викликають чимало емоцій у новоспечених студентів. Вступ до Національного університету «Львівська політехніка» виявився для багатьох із них не лише важливим, а й приємним етапом. Тож пропонуємо до вашої уваги кілька відгуків наших студентів:

— Уся моя вступна кампанія пройшла надзвичайно легко, мені швидко зателефонували та пояснили всю інформацію щодо вступу. Також зазначу, що Приймальна комісія була дуже відкрита й хороша, мені все підказували та допомагали, — розповідає Каріна Голуб, студентка-журналістка.

— У мене склалися приємні враження: працівниці, що перевіряли документи, — хороші, все було доволі просто, хоча й довго, — зауважує Вікторія Кухар, студентка-психологиня.

— Якщо коротко, то одне з найсильніших відчуттів — гордість за те, що ти стала частинкою університетської родини одного з найпрестижніших університетів України. Найбільше вразила старовинна архітектура Львівської політехніки, яка додає особливого шарму й надихає вчитися та розвиватися далі, — каже Божена Міщук, студентка ІППО.

— Вступ до Національного університету «Львівська політехніка» пройшов для мене надзвичайно легко й без жодних труднощів. Процес був організований чітко і зрозуміло, що допомогло мені легко орієнтуватися на всіх етапах. Завдяки чітким інструкціям і підтримці з боку університету я без проблем впоралася з усіма необхідними документами і вимогами — це було для мене приємним досвідом, який тільки зміцнив моє бажання навчатися в цьому престижному університеті, — зазначає студентка-журналістка Анастасія Уральська.

— Нещодавно подала документи, і я зарахована. Ще від подання заяви на сайті Приймальна комісія Політехніки постійно була зі мною на звʼязку, я могла завжди зателефонувати й отримати відповідь. Працівники робили все щиро та зрозуміло. Сподіваюся на успішне навчання, — ділиться враженнями вступниця Марина Щербан.

— Вступ для мене пройшов просто чудово! Працівниці Приймальної комісії поставилися до мене з розумінням і допомагали у всьому. Після того як подала документи, я зрозуміла, що почалося студентське життя і що я навчатимуся в одному з найкращих університетів України. Труднощів з документами ніяких не виникло, зі вступом теж. Дуже щаслива, що буду навчатись саме у Львівській політехніці, бо впевнена, що після завершення навчання матиму добрі спогади про студентські роки і, звісно, освіту, яка допоможе мені прокласти світлий шлях у краще майбутнє, — переконана Юліана Фітель, вступниця Львівської політехніки.

— Для мене як для вступниці було дуже цінним почути поради від старшокурсників, адже вони любʼязно погоджувалися відповісти на всі мої питання. Також я задоволена тим, що відразу створили групи для вступників усіх інститутів та спеціальностей, де ми маємо можливість познайомитися між собою і дізнатися більше про навчання, — ділиться Вікторія Соровецька, студентка ІППО.

Поспілкувавшись зі вступниками, можна зробити висновок про успішний перебіг вступної кампанії. Однак університет завжди готовий дослухатися до побажань студентів і вдосконалювати свої процеси для ще більшої ефективності й комфорту.