Викладачі Університету взяли участь у заходах в рамках проєкту CLIMAN в Італії

Кафедра екології та збалансованого природокористування
Фото із заходу в Італії

1–7 вересня 2024 року працівники кафедри екології та збалансованого природокористування Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки – д.т.н., завідувач кафедри Мирослав Мальований, к.т.н., доцентка Олена Попович, к.т.н., доцентка Оксана Люта, к.т.н., доцентка Наталія Вронська, к.т.н., м.н.с. Андрій Середа, інженер І категорії Руслана Квасниця, а також к.т.н., доцент кафедри екологічної безпеки та природоохоронної діяльності ІСТР Сергій Гуглич і к.т.н., доцент кафедри гідротехніки та водної інженерії Інституту будівництва та інженерних систем Володимир Жук взяли участь у тренінгу зі сталого розвитку в рамках проєкту «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» (CLIMAN, 619119-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP), який відбувався в Університеті Фоджії (Фоджа, Італія).

Політехніки взяли участь у цікавих заходах проєкту, які включали доповіді, пізнавальні воркшопи і продуктивні та змістовні дискусії.

Основними доповідачами були: організатор заходу Giulio Esposito (Італія), координатор проєкту Jan van Zwieten (Нідерланди), тренер зі сталого розвитку Oliver Schmidt (Німеччина), професори Mirko Barz (Німеччина), Asnakech Laß-Seyoum (Німеччина), Ieva Bruksle (Латвія).

У межах заходів відбувалися дискусії, обговорення та консультації щодо впровадження заходів з адаптації до змін клімату і пом’якшення їхніх наслідків, а метою воркшопів було розроблення учасниками грузинських та українських університетів стратегій сталого розвитку своїх країн під егідою європейських партнерів.

Фото із заходу в Італії Фото із заходу в Італії Фото із заходу в Італії Фото із заходу в Італії Фото із заходу в Італії Фото із заходу в Італії Фото із заходу в Італії Фото із заходу в Італії Фото із заходу в Італії Фото із заходу в Італії Фото із заходу в Італії Фото із заходу в Італії Фото із заходу в Італії