Викладачки Львівської політехніки пройшли стажування job-shadowing в італійській організації-партнері AI Rimini

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності
Фото зі стажування в Італії

У межах 5-річної угоди про співпрацю між Національним університетом «Львівська політехніка» та агенцією AI Rimini (Італія) упродовж 8–13 липня відбулося стажування формату job-shadowing доцентки кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Інституту економіки і менеджменту Наталії Горбаль та старшої викладачки кафедри української мови Інституту гуманітарних та соціальних наук Ірини Ментинської.

Під час стажування було передусім пропрацьовано механізми подальшої співпраці інституцій у межах програми Еразмус+. AI Rimini, серед іншого, забезпечує інклюзивну та високоякісну освіту і підвищення кваліфікації, а також інформальне та неформальне навчання, зокрема за програмою Erasmus+ KA1 «Навчальна мобільність».

Сонячна Італія, вишукане Ріміні на Адріатичному узбережжі подарували багато позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Львівські політехніки щиро вдячні організаторам, насамперед Маріо Паппано, за корисний та цікавий захід, а також за неймовірну італійську гостинність, і сподіваються на подальшу плідну співпрацю!

Фото зі стажування в Італії Фото зі стажування в Італії Фото зі стажування в Італії Фото зі стажування в Італії Фото зі стажування в Італії Фото зі стажування в Італії Фото зі стажування в Італії Фото зі стажування в Італії Фото зі стажування в Італії