Випускникам кафедри ПМВ вручили дипломи бакалавра спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із вручення дипломів

10 серпня 2024 року в Актовій залі Національного університету «Львівська політехніка» відбулось урочисте вручення дипломів 134 випускникам кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук освітньої програми «Міжнародні відносини» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Привітати вчорашніх студентів прийшли їхні батьки, викладачі кафедри, керівники Інституту гуманітарних та соціальних наук, друзі. З вітальним словом до випускників звернувся заступник директора ІГСН Олег Цебенко, який подякував за те, що місцем свого професійного і духовного становлення вони обрали саме Львівську політехніку, побажав високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання. Також випускників поздоровив Почесний консул Литовської Республіки у Тернополі Ярослав Візняк, побажавши їм професійного зростання та наголосивши, що перед ними є важливе завдання – піднімати й відбудовувати Україну після нашої перемоги.

Завідувачка кафедри політології та міжнародних відносин Галина Луцишин привітала випускників і наголосила, що перед ними відкриваються багато можливостей професійного розвитку у сфері міжнародних відносин, і значною мірою їм допоможуть знання, уміння та навички, отримані у стінах Національного університету «Львівська політехніка».

Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів Фото із вручення дипломів