«Vivat, магістри!»: випускникам кафедри технологій управління урочисто вручили магістерські дипломи

Кафедра ТУ Львівської політехніки
Магістри

14 лютого 2019 року в актовій залі Національного університету «Львівська політехніка» відбулось урочисте вручення магістерських дипломів випускникам кафедри технологій управління зі спеціалізації «Управління проектами». Саме в день закоханих кафедра технологій управління сердечно привітала колектив університету і магістрів з цією урочистою подією!

З привітаннями та напутніми словами до випускників звернулись заступник директора Інституту адміністрування та післядипломної освіти Р.І. Квіт, декан О.П. Білоус та завідувач кафедри технологій управління П.Г. Ільчук. Вони побажали випускникам кар’єрного зростання, вміння і наполегливості досягати поставлених цілей і не пасувати перед труднощами.

Цього року випускниками кафедри технологій управління стали 47 магістрів, ми пишаємося нашими випускниками – магістрами «Управління проектами та програмами», які досягли високих результатів у навчанні, здобули важливий сьогодні, як ніколи, фах проектного менеджера. Від щирого серця колектив кафедри бажає всім їм успіху, повноцінної реалізації у житті та професії, пізнання світу, підкорення нових вершин та успішних життєвих проектів!