«Як подружитися з роботодавцем»: вебінар від міжнародної ІТ-компанії ZONE3000

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Заставка вебінару

Студія кар’єри відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки та міжнародна ІТ-компанія ZONE3000 продовжують онлайн-зустрічі для студентів і випускників Університету. Головними темами цих зустрічей є профорієнтація, працевлаштування, особистий та кар’єрний розвиток майбутніх фахівців.

Відтак, студентів запрошують на третій вебінар «Як подружитися з роботодавцем», який відбудеться в четвер, 18 квітня 2024 року, на платформі Zoom. Початок о 15:00.

Зустріч проведе Олег Опришко – Admin Recruiter & CS Event Manager ІТ-компанії ZONE3000. Зі свого досвіду у сфері рекрутингу та підвищення професійного рівня персоналу компанії спікер розповість про тонкощі працевлаштування студентів і фахівців без досвіду:

  • поширені помилки, які допускають кандидати під час співбесіди;
  • як сподобатися роботодавцю на етапі проходження співбесіди;
  • як зробити свій випробувальний термін легшим та ефективнішим;

ZONE3000 – це міжнародна ІТ-компанія, яка створює рішення для розробки програмних продуктів світового рівня. ZONE3000 працює за напрямами доменної реєстрації, хостингу, сертифікатів безпеки, особистої пошти й технічної підтримки продуктів. ІТ-компанія співпрацює з понад 2400 ІТ-фахівців у Харкові та Львові.

Більше інформації про актуальні вакансії, кар’єрні заходи та новини від роботодавців дізнавайтеся на телеграм-каналі Студії кар’єри Львівської політехніки.