Завершився міжнародний проєкт InterHEI, учасником якого був Науковий парк SID City Львівської політехніки

Науковий парк SID City Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Успішно завершився міжнародний проєкт InterHEI, що відбувався за координації Варшавського університету і підтримки EIT Food – найбільшої європейської ініціативи в агропродовольчій галузі, яка впроваджує програми підтримки інновацій для харчового сектору в Європі. Одним із його учасників був Науковий парк SID City Львівської політехніки.

Впродовж часу виконання проєкту науковці Університету реалізували три ключові ініціативи.

  1. InterHEI Food and Health Innovators Ukraine: у партнерстві з Ukrainian Startup Fund і Корпорацією «Науковий парк Київський університет імені Тараса Шевченка» впровадили комплексну програму для студентів і стартапів. Учасники отримали цінні знання для розвитку своїх ідей та менторську підтримку.
  2. Спільно з Корпорацією «Науковий парк Київський університет імені Тараса Шевченка» організували тренінг для академічного й адміністративного персоналу, сприяючи розвитку інноваційного потенціалу університетів у рамках Insight Academy.
  3. Technologies of Deep Tech Startups Development: створили унікальний курс, присвячений розвитку deep tech стартапів, який тепер доступний онлайн для всіх охочих.

Щиро дякуємо всім партнерам, менторам та учасникам проєкту за активну роботу! Це був чудовий досвід, який відкрив нові горизонти для співпраці та розвитку інноваційної екосистеми!