Жіноча збірна команда Університету з баскетболу стала переможцем Міжнародного турніру у Словаччині

Олена Череповська, кафедра фізичного виховання Львівської політехніки
баскетболістки

22–24 вересня 2017 року в м. Бардейові (Словаччина) відбувся ХІІ Міжнародний турнір з баскетболу пам’яті Яна Сидимака за участю команд Словаччини, Польщі та України. Учасником цього турніру була й жіноча збірна команда Національного університету «Львівська політехніка» з баскетболу на чолі з тренерами – професором кафедри фізичного виховання В.М. Корягіним і старшими викладачами Ю.І. Боровиком та Г.Я. Гребінкою.

Три змагальних дні були насичені цікавими та важкими іграми. Спортивна боротьба, насправді, була запеклою. І, що є особливо приємним для нас, у підсумку – жодної поразки для політехніків. У першій грі дівчата подолали «UKS ZAK NOVY SACZ» з рахунком 50:32. Зустріч із господарями «BKM BARDEJOV» закінчилась перемогою гостей 30:47. А у грі за І місце наші дівчатка перемогли з результатом 56:32 команду «MLKS RZESZOW» (Польща) й вибороли звання чемпіонів.

Кафедра фізичного виховання Львівської політехніки щиро вітає Анастасію Кравець (капітан команди, ІХХТ), Валентину Смєтрову (ІГСН), Анастасію Нагорну (ІТРЕ), Тетяну Малець (ІБІД), Ірину Максименко (ІАРХ), Ірину Дімітрієвич (ІАРХ), Єлизавету Клинчик (ІКНІ), Віолетту Ядловську (ІКНІ), Олександру Лайтер (ІНПП), Олександру Лопушанську (ІНПП) та їхніх тренерів і бажаємо нових перемог!

баскетболістки баскетболістки