Виробництво основане на вдосконаленні біотехнологічних процесів і полягає у поєднані традиційних для молочної промисловості штамів молочнокислих бактерій та нових видів мікроорганізмів з пробіотичними властивостями. На цій основі розроблено технологію виробництва молочнокислого напою «Тайран».
Основні переваги
- розширюють лінійку молочнокислих продуктів;
- є превентивними пробіотичними засобами для підтримання задовільного стану шлунково-кишкового тракту;
- можуть поєднуватись з різними органічними смаковими домішками.
Вирішує проблеми
створення нових ферментованих напоїв із пробіотичними властивостями
Пропонуємо
продаж патенту, спільне доопрацювання розробки до промислового рівня
Право власності
ПУ на корисну модель № 87101 від 27.01.2014 р.
Підрозділи, яких стосується розробка