Освітня діяльність

Кафедра туризму здійснює підготовку фахівців на денній та заочній формах навчання за спеціальностямиJ3 «Туризм та рекреація»  та J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» галузі знань J «Транспорт та послуги» за такими освітніми програмами:

  1. освітньо-професійна програма   «Туризм та рекреація»  першого (бакалаврського) рівня вищої освіти  спеціальності J3 «Туризм та рекреація»;
  2. освітньо-професійна програма   «Туризм та рекреація» другого (магістерського) рівня вищої освіти    спеціальності J3 «Туризм та рекреація»;
  3. освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг».

Навчальна робота кафедри спрямована на забезпечення високої якості освіти й передбачає повне та своєчасне виконання навчальних планів та програм. Значну увагу НПП кафедри приділяють якості проведення аудиторних занять. На кафедрі розробляються навчально-методичні комплекси та робочі програми з усіх наявних навчальних дисциплін. Навчально-методичні комплекси навчальних дисциплін розміщені у віртуальному навчальному середовищі Львівської політехніки, що дозволяє використовувати навчальний контент у дистанційному форматі та забезпечує покращення якості навчального процесу. 

При підготовці здобувачів вищої освіти використовується студентоцентрований підхід до вибору методів і форм навчання. Для його реалізації використовуються різноманітні методи, засоби та технології навчання. Заняття проводять з використанням інтерактивних методів, ситуаційних вправ, ділових ігор, виконанням тестових завдань, проведенням дискусій, круглих столів. Для забезпечення лекційних, практичних та лабораторних занять у розпорядженні кафедри є необхідне обладнання (мультимедійний проектор, дидактичні матеріали).

Усі навчальні дисципліни, що викладаються на кафедрі, забезпечені навчальною та навчально-методичної літературою, конспектами лекцій, довідковою та інформативною літературою.

На кафедрі існує практика залучення роботодавців, професіоналів-практиків та експертів в галузі туризму та готельно-ресторанної справи освітнього процесу, зокрема:

 

1. періодичного залучення до навчальних занять професіоналів-практиків, представників роботодавців, експертів галузі: 

  • Софія Джуряк – адміністраторка готелю LH Hotel&SPA;Анжеліка Бойко –бізнес-консультант у сфері HORECA, CEO Grant Solution UA;
  • представниця компанії Algoos Study Work and Travel LTD S.R.L. Антоніна Дідух;
  • Оля Бєлан – директорка компанії «Міжнародний центр СкілСпрінт»;
  • Оксана Моркляник – доцентка кафедри проектування Інституту Архітектури та дизайну;
  • менеджери з туризму туристичного оператора «Христофор – Тур» Ірина Чіх та Соломія Хруник;
  • Зазуляк Настя Ігорівна - менеджер турфірми «Поїхали з нами».

2. організації зустрічей з стейкхолдерами:

3. проведення виїзних навчальних занять та  навчальних екскурсій у:

Оновлено 19 годин 36 хвилин тому