Акції від львівських політехніків – серед одинадцяти топ-подій Дитячого форуму видавців у Львові

За матеріалами сайту «Форум видавців»
11 топ-подій Дитячого форуму видавців

10–13 травня 2018 року у Львові проходитиме Дитячий форум видавців. Організатор підготували для відвідувачів 11 топ-подій, на які варто завітати.

Серед них – дві, що відбуватимуться за участю львівських політехніків.

  • Тарас Шевченко устами незрячих дітей і львівських зірок (Ресурсний центр освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Львівської політехніки)
    Відомі твори Тараса Шевченка, а також пісні сучасних авторів звучатимуть у виконанні співачки Оксани Мухи, скрипаля Олександра Божика, незрячих дітей віком 8–14 років, які акомпануватимуть собі на бандурі, сопілці, фортепіано, гітарі. Глядачі потраплять у полон чарівної музики і співу дітей, які бачать світ серцем. Ведучою дійства буде Народна артистка України Олександра Бонковська.
     
  • Робототехніка та віртуальна реальність (Tech Startup School Національного університету «Львівська політехніка»)
    Упродовж трьох днів діти матимуть можливість поринути у світ робототехніки та інноваційності й відкривати свої таланти. Влни Дізнаються про те, як стати успішними винахідниками, а також оволодіють навичками творчості, комунікативності та роботи в команді. Організатори проведуть різні майстер-класи з конструювання, програмування і керування Arduino-роботами. Окрім цього, всі охочі зможуть «побувати» у віртуальній реальності.