Для аспірантів ІГСН провели методичний семінар «Публікаційний процес: особливості, складові успіху та типові помилки»

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-семінару

Кафедра політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка» спільно з Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених ІГСН 27 вересня 2024 року провели методичний семінар для здобувачів третього освітньо-наукового рівня вищої освіти на тему «Публікаційний процес: особливості, складові успіху та типові помилки».

Спікеркою семінару була доктор політичних наук, професорка кафедри політології та міжнародних відносин Наталя Хома. Вона – відомий науковець, рецензент наукових статей у різних наукових журналах, має багато публікацій, зокрема з методології наукових досліджень.

Наталя Михайлівна наголосила на ключових типових помилках, які допускають молоді вчені, зокрема аспіранти, під час підготовки наукових статей, а також акцентувала увагу на правильному виборі наукових видань для публікацій статей, перевірці індексації, розглянула складнощі, з якими стикаються науковці, та відповіла на запитання аспірантів.

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару