Екскурсія на підприємство учасників Літньої школи C&B Camp – перший крок до освоєння професії

Кафедра хімічної технології переробки пластмас Львівської політехніки
Фото з екскурсії

Під час роботи Літньої хіміко-біологічної школи C&B Camp учні 8–10 класів Львова та області мали можливість ознайомитися зі структурою та роботою діючого прогресивного підприємства галузі – заводом «Полімер-Електрон». Основними напрямами діяльності підприємства є передові технології переробки пластмас і композитів у вироби різноманітного призначення.

Захід організували викладачі кафедри хімічної технології переробки пластмас Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки Олександр Гриценко та Володимир Моравський за сприяння Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації та відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету.

Екскурсію підприємством провів випускник кафедри хімічної технології переробки пластмас, начальник цеху пінополістирольного виробництва Роман Микитюк.

Під час екскурсії школярі ознайомилися з роботою цеху пінополістирольного виробництва, основною продукцією якого є вироби для пакування електропобутових виробів (холодильників, пральних машин, електроплит тощо), а також з особливостями виготовлення крісел для пасажирського транспорту і стадіонів, виробів для каналізаційних систем та виробів побутового призначення на дільниці лиття під тиском термопластів.

Учні мали змогу оглянути основне й допоміжне обладнання, простежити за повним циклом виготовлення виробів із пластмас, поспілкуватися з працівниками.

Позитивні й захопливі відгуки школярів про екскурсію свідчать про актуальність таких заходів з метою профорієнтації та необхідність їхнього проведення у майбутньому.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії