Кафедра МІ налагоджує співпрацю з Почесним консульством Республіки Молдова у місті Львові

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Фото із зустрічі

18 квітня 2024 року з ініціативи заступника голови громадської організації «Аналітичний центр регіонального співробітництва», асистента кафедри міжнародної інформації Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки Володимира Гулими відбулася зустріч з Почесним консулом Республіки Молдова у місті Львові Володимиром Губицьким.

Зокрема, під час зустрічі завідувач кафедри МІ професор Василь Гулай зупинився на історії та сучасному стані підготовці фахівців міжнародних відносин в Університеті й особливостях оновлених освітніх програм кафедри міжнародної інформації.

Зі свого боку Почесний консул Республіки Молдова Львові Володимир Губицький докладно зупинився на завдання та основних напрямах діяльності цієї дипломатичної установи.

Представники кафедри міжнародної інформації та Почесний консул Республіки Молдова у Львові окремо обговорили можливості подальшого співробітництва щодо організації та реалізації освітнього процесу, участь в обговоренні й виконанні курсових та кваліфікаційних робіт, організації стажувань і практик студентів «Міжнародної інформації» з урахуванням пріоритетів сучасного стану українсько-молдовських відносин та особливостей внутрішньої і зовнішньої політики, національної безпеки Молдови.

Кафедра міжнародної інформації висловлює вдячність Почесному консулу Республіки Молдова у місті Львові Володимиру Губицькому та помічниці Почесного консула Ірині Кулик!

Фото із зустрічі Фото із зустрічі