Компанія «Білфінгер Тебодін Україна» запрошує на роботу студентів та випускників ІХХТ та ІМІТ

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Скріншот з онлайн-презентації

21 жовтня 2021 року у Львівській політехніці відбулася онлайн-презентація компанії Білфінгер Тебодін в Україні.

Білфінгер Тебодін – це провідна компанія з питань консалтингу, інжинірингу, проєктування та управління проєктам, яка має 35 офісів у 16 країнах світу. На сьогоднішній день у компанії працює мультидисциплінарна команда, до якої входять понад 90 консультантів та інженерів у двох офісах у Києві та у Львові. У рамках стратегії Білфінгер Тебодін компанія планує значно зростати, надаючи послуги клієнтам в Україні та за кордоном.

Білфінгер Тебодін запрошує на оплачуване стажування з подальшим працевлаштуванням до технологічного департаменту студентів IV−V курсів або випускників.

Директор Львівського офісу Артем Беренда зазначив, що зараз Білфінгер Тебодін шукає молодих хлопців та дівчат, які готові приєднатися до компанії зі світовим ім’ям і розвивати себе в ролі інженера – проєктувальника технологічних процесів.

Компанія активно запрошує приєднатись до команди студентів ІІІ–VI курсів таких інститутів:

  • Хімії та хімічних технологій
    • Кафедра технології органічних продуктів
    • Кафедра хімії і технології неорганічних речовин
    • Кафедра хімічної інженерії
    • Кафедра хімічної технології переробки нафти та газу
  • Механічної інженерії та транспорту
    • Кафедра нафтогазової інженерії та зварювання
    • Кафедра технічної механіки та динаміки машин

У презентації компанії взяли участь викладачі та студенти ІХХТ та ІМІТ, обговорили подальшу співпрацю й можливості проходження практики та стажування студентів.

Онлайн-зустріч була організована відділом працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки.

Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації