Лекція «Містобудування після університету» в межах циклу зустрічей «Теорія та практика містобудування»

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Заставка заходу

Триває серія зустрічей з випускниками кафедри містобудування Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки (і не тільки), які успішно працюють у галузі архітектури та містобудування (містопланування, урбаністики, ландшафтної архітектури, дизайну тощо).

Цикл зустрічей «Теорія та практика містобудування» відбувається в рамках предмету «Теорія містобудування» магістерської освітньо-професійної програми «Містобудування» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування».

29 квітня 2024 року відбудеться шоста зустріч – з Лілією Людкевич, випускницею кафедри містобудування, архітекторкою, керівницею групи архітекторів АПМ-2 Державного підприємства «Державний інститут проєктування міст «Містопроєкт» м. Львів», яка прочитає лекцію на тему «Містобудування після університету».

Лілія Людкевич на власному досвіді практичної роботи:

  • покаже різні види містобудівної документації, які виконують у ДІПРОМІСТі;
  • розкаже, які програми використовують для цього;
  • які риси є важливими у роботі для спілкування з різними суб’єктами містобудівного процесу;
  • партисипація та громадські слухання;
  • трохи про не надто цікавий бік, але не менш важливий – нормативна база, документи, купи паперів та інше;
  • про можливості подивитися на місто з іншого боку (трохи фото з об’єктів).

Лекція відбудеться за адресою: вул. Степана Бандери 12, головний корпус Львівської політехніки, аудиторія 319. Початок о 10:05..

Організатори запрошують студентів магістерського і бакалаврського освітніх рівнів, які прагнуть працювати для блага мешканців міста.