Названо переможців першого дитячого літературного конкурсу, ініціатором якого є викладачка Університету

За матеріалами сайту Leopolis.news
Наталія Калиновська і переможці конкурсу

У Львові названо переможців першого дитячого Всеукраїнського літературного конкурсу «У римах світлих оживає слово». У ньому взяли участь понад 200 школярів старшої, середньої та молодшої вікових групи з міст і сіл різних областей України.

Повний список переможців та дипломантів надруковано у соціальних мережах, зокрема, на сторінці Фейсбук відомої поетеси зі Львова, старшого викладача кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка» Наталії Калиновської. Вона написала: «Ми, організатори конкурсу, мали спільну мету – результат, спільну місію – провести конкурс заради наших талановитих дітей: відкрити їм двері до творчих звитяг, окреслити можливості майбутнього, де б кожен збагнув, що для нього це лише початок на ниві національної літератури».

Слід також сказати, що члени журі та організатори були приємно вражені літературним рівнем творів школярів. А це, за твердженням Наталії Калиновської, означає, що конкурс вдався завдяки підтримці небайдужих і що в нього майбутнє. «Це доволі вагомий доробок юних. І не без того, що завдяки участі у таких змаганнях ми відкриємо нові імена, хтось з них прославить рідну Львівщину та Україну. Дуже важливо зробити перший крок, виокремити талант і не дати йому загаснути. Над цим і працюємо», – зазначила вона.

Нагадаємо, що автором проєкту – літературного конкурсу «У римах світлих оживає слово» є львівська поетеса, член Національної спілки письменників України, член Всеукраїнського об’єднання «Письменники Бойківщини» та Асоціації письменників України Наталія Калиновська.

Докладніше – на сайті Leopolis.news.