Політехніки взяли участь у Тижні для викладачів «Дослідження Університету прикладних наук в Оснабрюці»

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фото із заходу в Німеччині

Університет прикладних наук в Оснабрюці (Німеччина) зібрав 23 науковців з Туреччини, Франції, Польщі, Італії, Іспанії, Швеції, Словаччини, Чехії та України і створив майданчик для обміну думками, досвідом, отримання нових знань та навичок, які дадуть змогу підвищити науковий рівень і налагодити комунікацію з іншими дослідниками для майбутньої співпраці.

Викладачі з Національного університету «Львівська політехніка» представляли на заході «Дослідження Університету прикладних наук в Оснабрюці» (Research at Osnabrück University of Applied Sciences Staff Week) у рамках програми Erasmus+ тему сталого виробництва в сучасному машинобудуванні, тісно пов’язаного з Індустрією 4.0/5.0. Увагу було акцентовано на розв’язанні проблем, пов’язаних із плануванням технологічного процесу виготовлення продукції (Ярослав Кусий, професор кафедри робототехніки та інтегрованих технологій машинобудування Інституту механічної інженерії та транспорту), а також зі сталим розвитком в економіці (Ольга Костюк, доцентка кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту).

Спільно з українськими науковцями з Національного технічного університету нафти і газу (Івано-Франківськ) представники нашого університету долучились до обговорення освітніх викликів у сучасній науці.

Учасники тренінгів вдячні німецькій стороні за високий рівень організації заходу, актуальний вибір тем для дискусій та можливості для налагодження співпраці з європейськими партнерами!

Фото із заходу в Німеччині Фото із заходу в Німеччині Фото із заходу в Німеччині Фото із заходу в Німеччині Фото із заходу в Німеччині Фото із заходу в Німеччині Фото із заходу в Німеччині Фото із заходу в Німеччині Фото із заходу в Німеччині Фото із заходу в Німеччині