Представники Університету взяли участь у Twinning-конференції «Роль університетів у повоєнній відбудові України»

Кафедра теоретичної та практичної психології Львівської політехніки
Фото з конференції

Для підбиття підсумків дворічної співпраці у рамках проєкту Twinning, окреслення планів на майбутнє і визначення спільних пріоритетів сталої співпраці між закладами вищої освіти України та світу 4–5 липня 2024 року у Варшаві відбулася Друга міжнародна Twinning-конференція «Роль університетів у повоєнній відбудові України». Захід, присвячений висвітленню ролі та місця університетів у відбудові України, надав платформу для обміну досвідом, комунікації з донорами та презентації проєктів співробітництва.

У конференції взяли участь представники закладів вищої освіти України та Великої Британії, донори й урядовці, зокрема директор Асоціації університетів Великої Британії, представник Європейського банку реконструкції та розвитку, радник-уповноважений Президента з питань Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту та інші донори.

Від Національного університету «Львівська політехніка» у конференції взяли участь проректор з наукової роботи, д.т.н., професор Іван Демидов та к.псих.н., доцентка кафедри теоретичної та практичної психології Інституту права, психології та інноваційної освіти Лідія Орищин-Буждиган.

Завдяки проєкту Twinning Львівська політехніка реалізовує програму подвійного диплома з Ноттінгем Трент Університетом (Велика Британія) для спеціальності «Психологія» магістерського рівня вищої освіти. Координаторкою програми власне і є доцентка Лідія Орищин-Буждиган. Тож кафедра теоретичної та практичної психології запрошує вступників спеціальності «Психологія» на навчання за цією програмою!