Профорієнтаційна робота кафедри ПІО: Львівська політехніка відкриває світ можливостей для молоді

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

У рамках профорієнтаційної кампанії доцентки кафедри педагогіки та інноваційної освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки, кандидатки педагогічних наук Наталія Чубінська і Тетяна Гельжинська разом зі студенткою четвертого курсу спеціальності «Професійна освіта» (Цифрові технології)» Іванною Біляк відвідали середню загальноосвітню школу № 1 міста Львова. Представниці Університету провели захопливу лекцію на тему «Людина – для професії чи професія – для людини», що спонукала учнів до активного обговорення важливих питань сучасного суспільства.

Також на зустрічі Іванна Біляк поділилася своїм досвідом навчання за кордоном, який вона отримала, беручи участь в програмі Erasmus+. Її розповідь про міжнародний досвід і здобуті знання не лише надихнула учнів на розгляд міжнародних освітніх можливостей, але й зацікавила їх навчанням у Львівській політехніці.

Крім того, учні отримали змогу дізнатись про структуру Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти, зміст освітніх і професійних програм, а також умови вступу до Університету у 2024 році.

Цей захід є яскравим свідченням прагнення викладачів кафедри ПІО до відкриття нових можливостей для молоді.

Викладачі кафедри висловлюють глибоку вдячність директору школи Тетяні Яртим за допомогу в організації та проведенні заходу.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу