Привітання ректора Львівської політехніки з Днем Незалежності України

Ректор Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Дорогі політехніки!

Є символи, на яких виростають цілі покоління. Є цінності, за збереження яких борються століттями. Є ідеї, які засівають у серцях мільйонів людей зерна безумовної любові. Для нас це свобода й незалежність Держави, що, безперечно, починається з внутрішньої свободи людини. Лише вільний і свідомий народ здатен вистояти у боротьбі за свою країну, не припиняти захищати її, навіть ціною власного життя.

День Державного прапора та День Незалежності для нас давно є не просто символічним відзначенням певної дати, а сенсом життя наших предків, орієнтирами для нинішнього покоління і провідниками для нащадків. Перейшовши через столітні війни з країною-агресором, ми перебуваємо в епіцентрі подій, які є доленосними для України та кожного з нас і здатні змінити історію цілого світу. Щодня ми переконуємось, якою жертвою дається ця вимріяна Незалежність, як багато треба віддати, щоб мати право називатися Народом.

Віримо в нашу перемогу! Дякуємо та доземно вклоняємося кожному воїнові, який, не шкодуючи себе, у смертельній небезпеці стоїть за наш спокій. Будьмо стійкими і єднаймося задля спільної мети!

Слава Україні! Героям Слава!


Юрій БОБАЛО,
ректор Національного університету
«Львівська політехніка»