Студентка кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Ярина Мирка, отримавши запрошення французької сторони, пройшла стажування у готельно-ресторанному комплексі Hotels Prestige de Provence, що розташований у м. Saint Rémy de Provence.
Вдосконалюючи свої навики в кулінарній справі, представниця Університету мала змогу працювати під керівництвом шефа з відзнакою Gault & Millau – найвпливовішого французького гіда, що оцінює рейтинги ресторанів, вин та бутіків.
Стажування передбачало участь в майстер-класах, поглиблене вивчення тонкощів французької гастрономії та виготовлення кондитерських виробів, аналізування запитів споживачів, розрахунок собівартості та ще чимало іншого.
![у м. Saint Rémy de Provence](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2021/8/26/para/gallery/zmdstazhfran-2019-1.jpg?itok=LI6hRu6I)
![у готельно-ресторанному комплексі Hotels Prestige de Provence](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2021/8/26/para/gallery/zmdstazhfran-2019-2.jpg?itok=ar4CaETV)
![у готельно-ресторанному комплексі Hotels Prestige de Provence](/sites/default/files/styles/fotorama_1200x800/public/2021/8/26/para/gallery/zmdstazhfran-2019-3.jpg?itok=oFmte3BT)