Триває активна співпраця зі стейголдерами на освітніх програмах кафедри соціології та соціальної роботи

Кафедра соціології та соціальної роботи Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Завершення навчального року на освітніх програмах «Соціальне забезпечення» (бакалаврський освітній рівень) та «Управління установами соціальної сфери» (магістерський рівень) кафедри соціології та соціальної роботи Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки проходить в активній співпраці зі стейкголдерами.

Давні партнери кафедри СР радо відгукнулись на запрошення гаранта магістерської програми доцентки Тетяни Шаповалової, відтак здобувачі освіти мали змогу отримати актуальну фахову інформацію в рамках гостьових лекцій від начальниці відділу кадрового менеджменту управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Руслани Бакай та керівниці Львівського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Галини Мисаковець.

Також Руслана Ярославівна напередодні продуктивно спілкувалася зі студентами-випускниками бакалаврату під час здавання ними кваліфікаційного іспиту.

Позитивний відгук надали стейкголдери кафедри СР і про результати проходження студентами переддипломної практики, де політехніки проявили здобуті під час навчання знання та навички.

Дякуємо нашим партнерам за плідну професійну синергію, вагому участь у навчальному процесі та безцінний досвід для здобувачів освіти, що забезпечує високу якість підготовки майбутніх фахівців!

Фото із зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі