У Студентському просторі «ІІІ поверх» Львівської політехніки розпочали новий навчальний рік за освітньою програмою Junior MBA

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із заходу

Проєкт діє третій рік, однак уже встиг стати популярним серед школярів-старшокласників, студентів фахових коледжів, професійних ліцеїв, Університету, тому до нього долучається щораз більше охочих здобути якісні знання, що знадобляться в майбутньому.

Учасників привітали перший проректор Університету Олег Матвійків, депутатка Верховної Ради Наталія Піпа, що працює в Комітеті з питань освіти, науки та інновацій ВР, начальник управління фізичної культури та спорту ЛОВА Роман Хім’як, заступниця міського очільника освіти Галина Пирин, керівниця освітнього напряму ІТ-компанії SoftServe Ольга Доля, а також керівниця напряму співпраці з технологічними та ІТ-компаніями банку Креді-Агріколь Наталія Ожанська. Модерувала захід керівниця програми, доцентка кафедри управління проєктами Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку і кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Ірина Андрушків.

Учасники зустрічі ознайомилися з особливостями навчання за програмою, що охоплює чотири модулі: мотивація та лідерство; фінансові рішення; вступ до MBA; бізнес-комунікації. Про це розповіла менеджерка програми, тренерка ораторського мистецтва Яна Шевчук.

«Тут ви здобудете те, що може вам знадобитися: не лише прикладні знання, а й компетенції; не пропускайте своїх можливостей; практику поєднаєте з теорією і, що не менш важливо, матимете середовище, яке вас формуватиме», — такі найпромовистіші фрази прозвучали на представленні програми осіннього семестру.

Нагадаємо, що програму реалізовують у межах інноваційного простору Smart space, де молодь має доступ до якісних освітніх і культурних послуг, які відповідають європейському рівню. Вона сприяє розкриттю творчого потенціалу її учасників, розвитку бізнес-навичок і креативного мислення, а також надає можливість втілити свої ідеї, відкрити власний бізнес і скористатися менторською підтримкою.

Проєкт діє у межах програми «Львів — молодіжна столиця Європи 2025», МолоДвіжЦентру та ЮНІСЕФ, за підтримки Львівської політехніки, ІТ-компаній Sigma Software University Global, ELEKS University та SoftServe Lviv HQ, банку Креді-Агріколь, Львівського будинку техніки, управління молоді та спорту ЛОВА, управління освіти Львова, відділу молодіжної політики, управління освіти й управління молодіжної політики департаменту розвитку Львівської міськради, а також кафедри менеджменту організацій Львівської політехніки.

— Наш проєкт пілотував на Львівщині, однак цьогоріч ми маємо змогу реалізовувати його в інших регіонах України та ділитися там своїм досвідом. І плекаємо амбіції вийти на міжнародний рівень, — каже Ірина Андрушків.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу