Доцентка кафедри ЗМД взяла участь у міжнародному симпозіумі щодо ролі університетів у сталому регіональному розвитку

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності
Фото із симпозіуму

Доцентка кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Мар’яна Руда взяла участь у Міжнародному науковому симпозіумі «Роль університетів та наукових досліджень для сталого регіонального розвитку» (International Scientific Symposium «The Role of University and Research for Sustainable Regional Development») у місті Білостоку (Польща) 21–23 квітня у рамках Baltic University Programme. Міждисциплінарна подія об’єднала у Білостоцькій політехніці учасників із 6 країн та 14 закладів вищої освіти, що ділилися своїм досвідом впровадження ідей сталого розвитку.

Мар’яна Руда виступила з презентацією на тему «Циркулярна економіка ЄС: можливості та виклики для зеленого відновлення України». Також відбулося жваве обговорення наявних для України викликів під час постер-сесії, зокрема окреслили стратегію зеленого відновлення під девізом build back better, build back greener відповідно до Європейського зеленого курсу.

Результати поїздки – очевидні: нові інсайти, нові знайомства та плани щодо співпраці у напрямі реалізації спільних проєктів.

Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму